TAPAHTUMAT

Diakonian Kyläpysäkki Toukolan Kylätalolla ti 29.10.2019 klo 18.00.Diakonissa Eijan johdolla jutellaan iltakahvin ja teen äärellä sovinnosta ja sovinnon tekemisestä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Heinin lauantai kahvio aloittaa toimintansa Toukolassa la 7.9.2019 klo 11-14.00. Tervetuloa ostamaan Ullan leipää ja Johannan hunajaa. Leivästä ja hunajasta ja munkeista voi Heinille jättää varauksia etukäteen. Poikkea päiväkahville ja nauti tuoreita munkkeja. Kahvila on avoinna joka toinen lauantai. Vain käteismaksu! Tervetuloa.

 

Makkolan Riento herää henkiin!

Makkolassa ennen toiminut urheiluseura herää henkiin, kun aloitamme sunnuntaisin järjestettävät kävelyretket luontopolulla. Ensimmäinen luontopolku kävely järjestetään su 30.6.2019 klo 12.00. (Lähtö on Toukolan pihasta. Osoitteessa Toukolantie 19,Kangasniemi) Liikuntahetket eivät aina ole pelkästään kävelyä, vaan toiminta etsii muotoaan riippuen osallistujien toiveista. Toimintaa ei välttämättä ole joka sunnuntai, mutta seuraamalla Toukolan fb-sivulla tiedotamme asiasta. Muistathan sään mukaisen pukeutumisen. Lenkin päätteeksi voi piipahtaa Toukolan kahvilaan ja kirpputorille. Tervetuloa!

Toukolan kirppiskahvio on sulkeutunut kesältä 2019.

Kiitos kaikille asiakkaille. Mukava kun poikkesitte, vietitte hetken kesäkahvilassamme ja samalla kannatitte Kyläseuramme toimintaa.

Kiitos myös pöytävuokraajille. Ilman teidän mahtavaa tuotevalikoimaa ei Toukolan kirppiksestä olisi tullut niin suosittua kuin se tänäkin kesänä oli.

Toivottavasti näemme samoissa merkeissä ensi kesänä!